免費論壇 繁體 | 簡體
Sclub交友聊天~加入聊天室當版主
返回列表 發帖

小百寶op n Ending

時間囊出土喇 ! ^^ 失去的記憶請回來吧 ! ^o^

小百寶op n Ending

問題1 在那個電視台 播出 ??

問題2 是那誰唱的主題曲 ??  

謝謝 !!  

係ATV播,以前麗的,記得好似仲話係小路寶既細佬,兩者能力有差距

係ATV播,以前麗的,記得好似仲話係小路寶既細佬,兩者能力有差距
heart 發表於 2012-5-29 22:20

thank a lot  >>>   heart   <<<  帮忙POST link  ^^ 謝謝 ! ( 又要人家出手帮忙...... sorry ! )
問題2 ?? 有冇人答??  

thank a lot  >>>   heart
lachef 發表於 2012-5-29 22:38

唔洗客氣 樂意之至

我都想知誰唱,會唔會都係鐘叮噹呢

shaiya 發表於 2012-5-29 22:43

maybe,謎 希望有人解答

找到了,這影片下的內容寫了"中文版原唱是鍾叮噹"

http://www.youtube.com/watch?v=rB2TbBMZIQ8

shaiya 發表於 2012-5-29 22:43

Bring go ^^  全中
送你山T女福星一習 (50MIN 后上傳) 賀喜 !  賀喜!   ^^

找到了,這影片下的內容寫了"中文版原唱是鍾叮噹"
heart 發表於 2012-5-29 22:52

真快手

Bring go ^^  全中
送你山T女福星一習 (50MIN 后上傳) 賀喜 !  賀喜! :lovel ...
lachef 發表於 2012-5-29 22:57

嘩好野!多謝lachef