免費論壇 繁體 | 簡體
Sclub交友聊天~加入聊天室當版主
返回列表 發帖
youtube要執行版權法,好多上傳既人都被delete,看來有好多人會另選其他網站分享,暫時來講其他的還是自由度比較大

good!

連自己上傳去空間都有限制? 又唔知係咩原因喇,
好似我在youtube只係用一節op來加上香港本地嘅主題曲,又唔係完整日本播放,但日本方面都唔比,有幾個都delete左,只係分享來回憶一下啫咁都唔得,過份囉 ...
shaiya 發表於 2012-4-16 21:09

唔緊要啦,必要時,或者只分享在這裡的會員觀看囉

唔緊要啦,必要時,或者只分享在這裡的會員觀看囉
Tik 發表於 2012-4-24 18:43

ok~

之前UL的LINK被佢地ADMIN刪除哂file.... 唯有開個私人網址專係DL動畫用

如還未下載的朋友,請到本人FTP網站→→ftp://myftpserver.dyndns.org

username and password
本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

小弟開電腦時間多數在夜晚8:30後~1/2點   假期中午12:00後

回復 1# Newtype

thanks a lot !

之前UL的LINK被佢地ADMIN刪除哂file.... 唯有開個私人網址專係DL動畫用

如還未下載的 ...
李大龍 發表於 2012-6-2 22:56

你最近关左ftp啦?

你最近关左ftp啦?
fremaco 發表於 2012-9-19 21:29
2日前因harddisk出現問題,將NAS拿到公司,現在要通宵備份資料,估計要到下星期才會搞好

回復 38# 李大龍

如果你整好,我想上传d动画俾你,哈哈

入到去,但資料不見了? 請問是否要等下星期?