免費論壇 繁體 | 簡體
Sclub交友聊天~加入聊天室當版主
返回列表 發帖
記憶係92~93年的產品~~~ 所以放左學唔可以行得太耐,又或者果日罰留堂就錄唔到果日果集,唔齊集數既原因我諗都係咁
李大龍 發表於 2012-3-13 19:52

原來係大約92,93,因為自己都攪唔清係80定90時代播,又記憶好似有重播過....

haha....罰留堂咁慘呀..不過可以睇返咁多集都已經好好了

原來係大約92,93,因為自己都攪唔清係80定90時代播,又記憶好似有重播過....

haha....罰留堂咁慘呀..不過可以睇返咁多集都已經好好了
shaiya 發表於 2012-3-14 22:34
最可惜好缺唔缺,偏偏要缺36集阿科之死><

最可惜好缺唔缺,偏偏要缺36集阿科之死>
李大龍 發表於 2012-3-15 13:41

又係既.... 嘉美尤同阿科嘅感情結局可以講係最精采劇情之一
不過,期望或者遲下會有人有 望係咁望啦
但其實都好滿足 你仲可以每集全集咁保留返落黎(雖然缺幾集),已囑難得

多謝!大龍兄分享

WTF....咁有心機UL,D管理員同我delete部份集數

WTF....咁有心機UL,D管理員同我delete部份集數
李大龍 發表於 2012-4-16 19:49

連自己上傳去空間都有限制? 又唔知係咩原因喇,
好似我在youtube只係用一節op來加上香港本地嘅主題曲,又唔係完整日本播放,但日本方面都唔比,有幾個都delete左,只係分享來回憶一下啫咁都唔得,過份囉

而家有好多版權法規限,想分享都唔係咁易

ZZ直頭Delete哂~~~

ZZ直頭Delete哂~~~
李大龍 發表於 2012-4-18 00:33

可惜

而家有好多版權法規限,想分享都唔係咁易
Superluck 發表於 2012-4-17 22:24

有時見一些同類的都沒有delete,所以都唔清楚版權的定義和範圍