免費論壇 繁體 | 簡體
Sclub交友聊天~加入聊天室當版主
返回列表 發帖
真系好野,一段时间冇来,一来就有新惊喜,哈哈

请问有冇其他配音动画呢?例如六神合体,黄金战士,等等
fremaco 發表於 2012-5-3 16:26

歡迎~~
六神合體亦都係我目前最想睇返嘅TVB配音動畫,其實以前都有錄過下但好多錄影帶都發霉了,現只剩下小小,而且只係剪接的片段,可惜是沒有更多和完整的

有小小片段:
http://heartwish.mylike.me/viewthread.php?tid=367&extra=page%3D1

can't download it 大龍兄 >.< did they delete it again?
shirleykudo 發表於 2012-6-6 05:50

在Post#10 ,大龍兄貼出的FTP網站→→ftp://myftpserver.dyndns.org 試試

(Thank you大龍兄 )

請問有冇其它連結? 下載唔到!
goodman201284 發表於 2012-10-10 11:37

你睇睇這個帖的地址和時間(#35),係大龍兄的FTP網站
http://heartwish.mylike.me/viewthread.php?tid=324&rpid=1157&ordertype=0&page=2#pid1157

回復  shaiya

伺服器 myftpserver.dyndns.org 花了太久時間還是無回應。
goodman201284 發表於 2012-10-10 14:05

要大龍兄開電腦時才開到,我想大龍兄多是在晚上開(小弟開電腦時間多數在夜晚8:30後~1/2點 假期中午12:00後)

或者你晚上再試試

入到去,但資料不見了? 請問是否要等下星期?
goodman201284 發表於 2012-10-11 12:27

或者咁啦,我將下載的upload上網,可以download住先,希望大龍兄唔會介意
有兩集我download不到的,現先upload 幾個file先,有時間再分批upload
本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

很懷念曾佩儀的配音!!!
chrisaisha 發表於 2012-10-16 23:20

除左ZZ,令我印像深的都係娛樂金魚睇既千歲和sailormoon~

等我試o下down唔down 到再報告
evilasaka 發表於 2012-12-24 12:18

應該可以的

回復 47# evilasaka

Yeah!  Enjoy~