免費論壇 繁體 | 簡體
Sclub交友聊天~加入聊天室當版主
返回列表 發帖

A-Club動畫介紹=無敵3四郎

必睇!!

好!我漫畫同動畫都咁鐘意

未睇亞視前叫模型神童,亞視做就叫無敵,當時都好開心亞視有得做,而且動畫版柔王丸真係幾型,不過亞視將佢改名叫做白金剛,令我諗到猩猩king kong

未睇亞視前叫模型神童,亞視做就叫無敵,當時都好開心亞視有得做,而且動畫版柔王丸真係幾型,不過亞視將佢改名 ...
shaiya 發表於 2014-7-23 10:41

無啦啦改左白金剛呢個名,真係好唔夾

Tak兄!我真係佩服你,成日出到咁多post,我都無咁多時間搵料,我又幫手補一篇啦!

好野呀eric兄,有正野!叻! 齊齊貼最開心! 等我聽日又搵下先

hehe,要介紹下3四郎個女朋友仔今日子

加第二期A-Club封面,正!

咁我都唔執書貼下先,3四郎我都幾鐘意,不個佢啲嘢就唔多。

A Club嗰時書底印左啲圖可以剪出來整成錄影帶盒,不過紙質當然唔夠硬,如果就咁入錄影帶就會差啲,貼响原本盒面就差唔多。

咭仔

幾張Posters

咁我都唔執書貼下先,3四郎我都幾鐘意,不個佢啲嘢就唔多。

A Club嗰時書底印左啲圖可以剪出來整成錄影帶盒, ...
shaiya 發表於 2014-7-24 15:21

嘩嘩嘩!又黎堅野!犀利!A-Club出既錄影帶盒我記得呀!咭同D Posters都好正

Tak兄呢個A-Club封面畫得好靚, 仲係第二期添, 勁! Shaiya的舊書珍藏真係不少, 有咁多海報! 呢套三四郎我仲keep住vcd, 希望仲看到.