免費論壇 繁體 | 簡體
Sclub交友聊天~加入聊天室當版主
返回列表 發帖
個種子我down咗,比起呢個最大分別就係個種子有埋廣告!!
需要的話可以上傳比你,不過因為是dvd所以好 ...
shpxcw 發表於 2013-5-7 21:41

shpxcw兄有D咁正野!幾時分享下

福卡真係型到呢~~~
電視電影就算戰死都要好型咁死!!! 比對張奇On9死

黑珍珠都 ...
李大龍 發表於 2013-5-7 22:15

福卡死前都毫無懼色~認真型爆~死都死得瀟灑過人

土豆唔係鏟哂喇咩?

土豆唔係鏟哂喇咩?
Giogio 發表於 2013-5-7 23:26

Giogio兄,土豆仲有得睇呀

Giogio兄,土豆仲有得睇呀
Andies 發表於 2013-5-7 23:38

不過唔係亞兜電話配音版喎

嘩...又要成20G咁進取!! 唔好咁衝動SHPXCW兄有冇其他TVB/ATV經典野?? ...
李大龍 發表於 2013-5-7 22:01

錄影多數係網上收集的:三眼小子OVA,城市獵人(部分),少量叮噹,魔天戰神(音質相當差)
其餘的都係90中-00年代初嗰啲,大部分都有得網上睇
自己嗰啲多數係碟,有幾隻以前TVB播過的動畫LD,不過未有時間轉住

shpxcw兄有D咁正野!幾時分享下
Andies 發表於 2013-5-7 23:14

太大了,遲啲可能轉過檔之後再上傳

不過唔係亞兜電話配音版喎
Giogio 發表於 2013-5-8 01:09

亞兜電話......Giogio兄真風趣

係亞視原版配音喎 你睇其他版?

呢度貼出來就係可以睇下

太大了,遲啲可能轉過檔之後再上傳
shpxcw 發表於 2013-5-8 02:36

咁shpxcw兄過檔之後記得通知聲

亞兜電話......Giogio兄真風趣

係亞視原版配音喎 你睇其他版?

呢度貼出來就係可以睇下 ...
Andies 發表於 2013-5-8 09:20

係亞兜電視配音……
    我剩係搵到日語中字版

唔緊要喇 反正很久以前已download哂
    想話睇下土豆版會唔會係高清合成版